Rólunk

Fillgood   Kovács Márton (Fillgood) volnék. Gyér szókincsem ellenére megpróbálom összefoglalni,hogy mit képviselünk a Beatrockerzzel és a rövid történetemet.
14 éves koromban véletlenül letöltöttem egy programot,mert azt hittem,hogy valamilyen mezőgazdasági játékot szedek le és gondoltam hatalmas oltás lenne ilyennel nyomulni. Mint kiderült a Traktor Dj nem erre való…de azért izgatott,hogy mi lehet,úgyhogy megtanultam használni. 4 évet szerkesztettem zenéket, vágtam hanganyagokat, csináltam mixeket különböző eseményekre. Visszanézve gyötrelmes volt az egész,de mivel akkor még tetszett amit szerény tudásommal alkottam, gondoltam belevágok komolyabban.
17 éves voltam mikor megvettem két Numark axis 4-es cd-lejáttszót, amikről annyit tudnék mondani, hogy olyan volt, mint trabanton tanulni a vezetést és egy Pio 400-as keverőt, amit ajánlok mindenkinek.
18 éves koromra már szétgyakoroltam magam, úgyhogy jól ment minden. Ebben az évben kerültem Pestre egyetemre és ekkor csöppentem bele Budapest módfelett pezsgő éjszakai életébe. Keverni tudtam, de kapcsolataim nem voltak, úgyhogy gondoltam elmegyek 1 dj suliba egyetem mellett hátha lesz valami kontakt. Kapcsolat nem lett, de szereztem 1 barátot, Kovács Tibort (COX). Tetszett a stílusa, bár akkor még mind2en Rádió1-es parasztzenét nyomtunk, hogy megkedveljenek. Nekem elegem ebből popszarból és mondtam Cox-nak, hogy alapítsunk egy csapatot meg nyomjunk más muzsikát, így lett a BTRZ.
Elmentünk egy NNL-ra és tátottuk a szánkat, hogy ilyen is létezik. A következő kettőn meg már fel is léptünk. Onnantól meg saját bulikat szerveztünk  Back Up néven meg hívtak rengeteg helyre, mert (bár mindenki ezt mondja) viszonylag egyéni amit csinálunk és nem álltunk be a sorba. Röviden ennyi, már lassan 2éve van Beatrockerz és reméljük még sokáig lesz is.
Hogy miért lettem a csapaton belül Fillgood? Mert Édesanyám elképesztően jó kajákkal tömött meg egész életemben
Hogy miért lettünk Beatrockerz? Mert viszonylag sok rock-remixet letolunk egy bulin.

 

 

 


1981-ben születtem Kovács Tibor néven. A zenélést iskolai rendezvényeken kezdtem.
1996-ben kezdődött a bakelit korszakom, mely leginkább a house stílusról szólt.
1997-2000 Főként koleszbuliké a főszerep.
2001-2008 Ezekben az években különböző szórakozóhelyeken, rendezvényeken játszottam. Évente min. 2-3 mixet rögzítettem, melyekben az aktuális kedvenceket válogattam össze.
2009 Fillgood-al megalapítottuk a BEATROCKERZ formációt. A csapat bulijain a house mellett a dubstep, drumstep és electro stílus volt a jellemző.
Később csatlakozott hozzánk a Rapworld’s Beatz akikkel bejártuk országot és rengeteg jól sikerült fellépést tudhatunk magunk mögött. Több neves hazai dj mellett, számos külföldivel is sikerült együtt játszanunk: DJ ATENTION (RUS), MONOPHONIQUE (B), DROP THE LIME (USA), MT EDEN (NZ), DUBSIDIA (ES), dMIT.RY (CZ), SAK NOEL (E).
2012-ben a fellépések mellett kipróbáltam magam a zeneszerkesztésben is, melynek révén azóta is számos bootleg és mash-up lát napvilágot.
2013-ban kerültem be a PRIME FM rádió lemezlovasai közé, ahol heti rendszerességgel a Deep Federation c. műsör keretein belül, Mr. Son-al élő szettekkel szórakoztatjuk a hallgatóságot.
2014-ben dj Antonyo által meghirdetett remixversenyen 3. helyezést értem el a Supernatural Lover c. szám újraértelmezésével.
 
Ahol zenéltém már: B7, Moulin Rouge, Hajógyári-sziget, Doboz, Rockwell, Dürer Kert, Diesel club, Almassy Hall, Living Room, Morrison’s Közgáz, TEKA, Bongo Cafe, Kashmir…
 
WEB: http://cox.hu
MIXCLOUD: http://www.mixcloud.com/cox/
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/djcox99